Name:
Location: Pantoypoli, Earth

Ο Ανώνυμος γεννήθηκε στην Παντούπολη της γης το 19.. Έλαβε μέρος σ' όλους τους αντι-... αγώνες (αντιλαϊκούς, αντιφασιστικούς, αντιδημοκρατικούς, αντιμοναρχικούς κλπ). Όπως κάθε γηϊνος που σέβεται τον εαυτό του πιστεύει ότι είναι ο μόνος ικανός για πλανητάρχης. Είναι γνώστης των πάντων και όταν θα κατανοήσει την δύναμή του θα γίνει ο επικυρίαρχος της κατεστραμένης του πατρίδας.

Monday, September 25, 2006

Προσωπικό ημερολόγιο σελ. 10587

15/9/2006

Έψαξα να βρω το ιστολόγιο του φίλου μου Τάσου Παπαδόπουλου που ασχολείται με την σπηλαιολογία. Σίγουρα θα έχει βρει κάτι καινούριο και ενδιαφέρον και πιθανά να το έχει δημοσιεύσει.

Αναζήτησα στο «Παπαδόπουλος» και δεν βρήκα τίποτα. Αναζήτησα στο «σπήλαιο – σπήλαια» και βρήκα 42 καταχωρήσεις από τις οποίες καμία δεν είχε σχέση με την σπηλαιολογία. Σε μερικές μάλιστα από αυτές είχε λήξει η ιστοσελίδα, τόσο παρωχημένα είναι τα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης. Με ποιο τρόπο θα μπορούσε να βρει κανείς το ιστολόγιο ενός προσώπου αν το ίδιο το πρόσωπο δεν του είχε δώσει την διεύθυνση?

Με κανένα μάλλον ή εντελώς τυχαία.

Όλα τα ιστολόγια που έχω διαβάσει ως τώρα τα έχω βρει από ταχυσυνδέσμους άλλων ιστολογίων ή από τις μηχανές αναζήτησης των οποίων τα αποτελέσματα είναι αμφισβητήσιμα. Η αναγνωσιμότητα που έχει το επώνυμο ιστολόγιο δηλ. εξαρτάται κυρίως από την στήριξη άλλων ιστολογίων. Γι’ αυτό και όλα αυτά τα καλοσυνάτα σχόλια των επωνύμων. Κατά βάθος σημαίνουν: «διάβασέ με – υπάρχω – είμαι κι εγώ εδώ».

Αν δεν έχεις ένα δίκτυο προσωπικών φίλων για στήριξη, τότε χρειάζεσαι νέες διαδικτυακές γνωριμίες για να σε στηρίξουν.

Ο ανώνυμος δεν έχει ανάγκη από τους άλλους για να επιβεβαιώσουν την ύπαρξή του. Και η αναγνωσιμότητά του είναι δεδομένη, έστω και αποσπασματικά.

3 Comments:

Blogger Eleni63 said...

ορθά τα λες!

9:40 AM  
Anonymous Anonymous said...

μεταμπλογκινγκ λεγεται αυτο που
κανεις

9:04 PM  
Blogger anonymos said...

Συνάδελφε με τιμάς!

Εννοείς ότι πέτυχα την υπερ-υπέρβαση και έφτασα στο μεταμπλογκισμό προσπερνώντας τον νεομπλογκισμό?

9:06 AM  

Post a Comment

<< Home